bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 9GY 1042B001 grijs / grey cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PGI 9GY 1042B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij erkende leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het artikel Canon PGI 9GY met de kleur grijs (grey) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Velerlei inktwebshops zoals Mediamarkt.nl of Inktweb.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€11,50
Huismerk prijs€5,75
LeverancierCanon
TypeCanon PGI 9GY
Artikelcode1042B001
Kleur omschrijvinggrijs
Hoeveelheid (ml)14 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999357331

Goedkoopste Canon PGI 9GY 1042B001 inkt bestellen november 2022

De inhoud (ml) van de 1042B001 cartridge is 14 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Meestal hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkopers als replacedirect en Inktdiscount.nl.
 • Originele 1042B001 inktcartridges koop je vanaf €11,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier en Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de beste shops waar je voordelig en snel 1042B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PGI 9GY 1042B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke grijze inktcartridge heeft een adviesprijs van €12,65. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €11,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €5,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 9GY originele inkt€11,50
Canon PGI 9GY multipack (merkcartridge)€23,00
Canon PGI 9GY huismerk inkt * €5,75
Canon PGI 9GY huismerk duopack * €11,50
Prijsoverzicht van de 1042B001 cartridge (grey) in november 2022. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon PGI 9GY 1042B001 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij boekhandels. Kooptip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pgi-9gy-1042b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 1042B001 inkt van Canon kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PGI 9GY originele grijze inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €11,50).

Canon PGI 9GY huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het 1042B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PGI 9GY 1042B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de grijs inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende problemen in relatie tot Canon PGI 9GY 1042B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Canon PGI 9GY inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 9GY 1042B001 bedoeld voor de kleur grijs (grey) cartridge is gewoonlijk €9,50 excl. btw (€11,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €23,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 1042B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 9GY huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 1042B001 alternatief kiezen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit kan je meestal gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de Canon PGI 9GY 1042B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de grijze inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend check je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie