bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 702GY 2221B001 grijs / grey cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 702GY 2221B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de populairste shops voor voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 702GY met de kleur grijs (grey) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Flink wat verkooppunten als bijv. inktknaller.nl & Sneltoner.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€237,50
Huismerk prijzen€118,75
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 702GY
Artikelnummer2221B001
Kleurengrijs
Inhoud (ml)700 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code4960999487236

Goedkoopste Canon PFI 702GY 2221B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2221B001 cartridge is 700 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl of Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops zoals Easy-ink en Inktdiscount.nl.
 • Originele 2221B001 inktcartridges koop je vanaf €237,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar betrouwbare printshops waar je snel en simpel 2221B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 702GY 2221B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke grijze inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €261,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €237,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €118,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 702GY originele inkt€237,50
Canon PFI 702GY multipack (merkcartridge)€475,00
Canon PFI 702GY huismerk inkt * €118,75
Canon PFI 702GY huismerk duopack * €237,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2221B001 cartridge (grey) in juni 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Vandaag nog Canon PFI 702GY 2221B001 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: ga naar een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren meestal een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-702gy-2221b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 2221B001 inkt van Canon kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 702GY originele grijze inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €237,50).

Canon PFI 702GY huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het 2221B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 702GY 2221B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de grijs inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder tref je bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het lipje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende issues met betrekking tot Canon PFI 702GY 2221B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon PFI 702GY inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 702GY 2221B001 met de kleur grijs (grey) cartridge is om en nabij de €196,28 excl. btw (€237,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €475,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 2221B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €118,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het Canon PFI 702GY huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 2221B001 alternatief selecteren is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is lager en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je meestal zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 702GY 2221B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de grijze inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check check je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie