bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29GY 4871B001 grijs / grey cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PGI 29GY 4871B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij goede inktaanbieders voor extra goedkope cartridges. Artikel Canon PGI 29GY met de kleur grijs (grey) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Meerdere printwinkels als bijv. Alleeninkt.nl & Easy-ink bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€23,25
Huismerk vanafprijs€11,63
MerkCanon
ProductCanon PGI 29GY
Artikelcode4871B001
Officiële kleurgrijs
Volume (ml)ml onbekend
Effectiviteit724 prints
EAN-code4960999681948

Goedkoopste Canon PGI 29GY 4871B001 inkt bestellen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 4871B001 cartridge is ml onbekend. De printomvang is 724 prints . Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Standaard bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels zoals Inkt.nl of Staples.
 • Originele 4871B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €23,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar populaire verkooppunten waar je probleemloos en snel 4871B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PGI 29GY 4871B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze grijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €25,58. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €23,25. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €11,63. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PGI 29GY originele inkt€23,25
Canon PGI 29GY multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29GY huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29GY huismerk duopack * €23,25
Prijsindicatie van de prijs voor een 4871B001 cartridge (grey) in december 2022. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Gelijk Canon PGI 29GY 4871B001 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Blokker, Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pgi-29gy-4871b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 4871B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PGI 29GY originele grijze inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €23,25).

Canon PGI 29GY huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 4871B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PGI 29GY 4871B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de grijs inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel tref je de meest voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Breek de afdruktaak af, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare problemen bij de Canon PGI 29GY 4871B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Canon PGI 29GY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 29GY 4871B001 met kleuromschrijving grijs (grey) cartridge is standaard zo’n €19,21 excl. btw (€23,25 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je ongeveer €46,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 4871B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €11,63) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het Canon PGI 29GY huismerk alternatief slim?
Een huismerk 4871B001 alternatief proberen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon PGI 29GY 4871B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje bestel je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de grijze inkt in het reservoir. Later kan je het product opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie