bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106GY 6630B001 grijs / grey cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 106GY 6630B001 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met geschikte printwinkels voor extra voordelige cartridges. Deze Canon PFI 106GY met kleur grijs (grey) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Canon. Heel wat inktshops als o.a. Staples & replacedirect verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€59,50
Huismerk vanafprijs€29,75
MerkCanon
ProductCanon PFI 106GY
Productnummer6630B001
Kleurgrijs
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999909592

Goedkoopste Canon PFI 106GY 6630B001 inkt bestellen december 2022

Het volume (ml) van de 6630B001 cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Handyman.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkopers zoals Go4inkt of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6630B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €59,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a printen in concept) of test het gebruik van lettertypes als Courier en Brush Script.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar erkende printwinkels waar je snel en simpel 6630B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 106GY 6630B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model grijze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €65,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €59,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €29,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 106GY originele inkt€59,50
Canon PFI 106GY multipack (merkcartridge)€119,00
Canon PFI 106GY huismerk inkt * €29,75
Canon PFI 106GY huismerk duopack * €59,50
Overzicht met prijzen van de 6630B001 cartridge (grey) in december 2022. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PFI 106GY 6630B001 inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Blokker, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-106gy-6630b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 6630B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 106GY originele grijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €59,50).

Canon PFI 106GY huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 6630B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 106GY 6630B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de grijs inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij huismerken. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Breek de printopdracht af, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende printproblemen aangaande Canon PFI 106GY 6630B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 106GY inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 106GY 6630B001 met kleurcode grijs (grey) cartridge is gemiddeld zo’n €49,17 excl. de btw (dat is €59,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je ongeveer €119,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6630B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €29,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon PFI 106GY huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 6630B001 alternatief kiezen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De kostprijs is lager en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 106GY 6630B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts plaats je de injectiespuit met grijze inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Ter controle probeer je of de gekloonde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie