bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 551GY XL 6447B001 grijs / grey cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon CLI 551GY XL 6447B001 inktcartridge? Op deze website bieden wij erkende inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon CLI 551GY XL met kleuromschrijving grijs (grey) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van Canon. Steeds meer leveranciers zoals bijvoorbeeld Office Centre en Inktweb.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€14,75
Huismerk verkoopprijs€7,38
MerkCanon
ProductCanon CLI 551GY XL
Productnummer6447B001
Kleur beschrijvinggrijs
Volume (ml)11 milliliter
Printvermogen3.350 prints
EAN-nummer4960999904542

Goedkoopste Canon CLI 551GY XL 6447B001 inkt kopen december 2022

De inhoud (ml) van de 6447B001 cartridge is 11 milliliter. De intensiteit is 3.350 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop & Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij shops als Inkt.nl of Handyman.nl.
 • Originele 6447B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €14,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
 • Via ons platform vind je de directe links naar bekende verkopers waar je zonder gedoe 6447B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 551GY XL 6447B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type grijze inktcartridge kost in de winkel al snel €16,23. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €14,75. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €7,38. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon CLI 551GY XL originele inkt€14,75
Canon CLI 551GY XL multipack (merkcartridge)€29,50
Canon CLI 551GY XL huismerk inkt * €7,38
Canon CLI 551GY XL huismerk duopack * €14,75
Tabel met prijzen voor de 6447B001 cartridge (grey) in december 2022. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon CLI 551GY XL 6447B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de retail. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktspecialisten als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
canon-cli-551gy-xl-6447b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 6447B001 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon CLI 551GY XL originele grijze inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €14,75).

Canon CLI 551GY XL huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het 6447B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 551GY XL 6447B001 grijs / grey huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze grijs inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je alledaagse issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare issues in relatie tot Canon CLI 551GY XL 6447B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Canon CLI 551GY XL inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 551GY XL 6447B001 met kleuromschrijving grijs (grey) cartridge is om en nabij de €12,19 excl. de btw (dat is €14,75 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €29,50. Met een huismerk cartridge met de code 6447B001 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,38) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Canon CLI 551GY XL huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6447B001 alternatief kopen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je vaak zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon CLI 551GY XL 6447B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Nu spuit je de grijze inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun je alles weer in elkaar klikken. Ter controle probeer je of de gekloonde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie