bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706GY 6690B001 grijs / grey cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 706GY 6690B001 inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je de meest populaire printwinkels voor spotgoedkope cartridges. Deze Canon PFI 706GY met kleurcode grijs (grey) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan originele patronen van Canon. Meer en meer shops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Inkt.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€242,50
Huismerk verkoopprijs€121,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 706GY
Productnummer6690B001
Kleur omschrijvinggrijs
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999910789

Goedkoopste Canon PFI 706GY 6690B001 inkt bestellen december 2023

Het volume (ml) van de 6690B001 cartridge is 700 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. replacedirect & Staples zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis voeren ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels als replacedirect & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6690B001 inktcartridges kosten je ongeveer €242,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alssnelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte webwinkels waar je probleemloos en snel 6690B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 706GY 6690B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort grijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €266,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €242,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €121,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 706GY originele inkt€242,50
Canon PFI 706GY multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706GY huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706GY huismerk duopack * €242,50
Overzicht met prijzen van de 6690B001 cartridge (grey) in december 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PFI 706GY 6690B001 inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Action, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-706gy-6690b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 6690B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 706GY originele grijze inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €242,50).

Canon PFI 706GY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 6690B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 706GY 6690B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze grijs inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder staan de meest bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop met printen, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende printproblemen bij de Canon PFI 706GY 6690B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 706GY inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 706GY 6690B001 bedoeld voor de kleur grijs (grey) cartridge is standaard zo’n €200,41 excl. de btw (€242,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €485,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 6690B001 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €121,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon PFI 706GY huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 6690B001 alternatief inkopen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is goedkoper en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 706GY 6690B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval gebruik je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de grijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de budget Canon inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie