bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500XL Y 9195B001 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PGI 1500XL Y 9195B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. De Canon PGI 1500XL Y met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Steeds meer shops als Inktdiscount.nl of Officesavers leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€14,25
Huismerk tarief€7,13
LeverancierCanon
ModelCanon PGI 1500XL Y
Artikelcode9195B001
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)12 milliliter
Intensiteit935 prints
EANonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500XL Y 9195B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 9195B001 cartridge is 12 milliliter. De capaciteit is 935 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. printershop & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via winkels als Inkt.nl of Staples.
 • Originele 9195B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €14,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de meest bekende webshops waar je moeiteloos 9195B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 1500XL Y 9195B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €15,68. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €14,25. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €7,13. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 1500XL Y originele inkt€14,25
Canon PGI 1500XL Y multipack (merkcartridge)€28,50
Canon PGI 1500XL Y huismerk inkt * €7,13
Canon PGI 1500XL Y huismerk duopack * €14,25
Prijsoverzicht van de 9195B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PGI 1500XL Y 9195B001 inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, een grote voorraad en verkopen normaal gesproken een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
canon-pgi-1500xl-y-9195b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 9195B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PGI 1500XL Y originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende foutcodes. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €14,25).

Canon PGI 1500XL Y huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het 9195B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PGI 1500XL Y 9195B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de geel inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante printproblemen met betrekking tot Canon PGI 1500XL Y 9195B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 1500XL Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 1500XL Y 9195B001 met kleurcode geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €11,78 excl. btw (wat neerkomt op €14,25 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €28,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 9195B001 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €7,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PGI 1500XL Y huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 9195B001 alternatief gebruiken is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De winkelprijs is interessanter en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PGI 1500XL Y 9195B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje neem je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie