bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 917XL 3YL85AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 917XL 3YL85AE inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de meest populaire shops voor extra goedkope cartridges. Het product HP 917XL 3YL85AE met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei leveranciers als Inkt-bestellen.nl en printershop leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€40,50
Huismerk prijzen€20,25
FabrikantHP
SoortHP 917XL 3YL85AE
Productcode3YL85AE
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Intensiteit1.500 prints
EAN0192545867047

Goedkoopste HP 917XL 3YL85AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 3YL85AE cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 1.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt of Staples zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Standaard beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals printershop of Office Centre.
 • Originele 3YL85AE inktcartridges koop je vanaf €40,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Via ons platform vind je erkende bedrijven waar je voordelig en snel 3YL85AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 917XL 3YL85AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €44,55. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €40,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €20,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 917XL 3YL85AE originele inkt€40,50
HP 917XL 3YL85AE multipack (merkcartridge)€81,00
HP 917XL 3YL85AE huismerk inkt * €20,25
HP 917XL 3YL85AE huismerk duopack * €40,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3YL85AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 917XL 3YL85AE inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker, Amazon, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-917xl-3yl85ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3YL85AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 917XL 3YL85AE originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €40,50).

HP 917XL 3YL85AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 3YL85AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 917XL 3YL85AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder tref je de meest gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende issues bij de HP 917XL 3YL85AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de HP 917XL 3YL85AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 917XL 3YL85AE met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €33,47 excl. btw (wat neerkomt op €40,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €81,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 3YL85AE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €20,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 917XL 3YL85AE huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 3YL85AE alternatief nemen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 917XL 3YL85AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. In dat geval neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Als laatste bekijk je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie