bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 305XL 3YM62AE zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 305XL 3YM62AE inktcartridge? Via onze vergelijker tref je de beste inktaanbieders voor voordelige cartridges. Het artikel HP 305XL 3YM62AE met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan originele patronen van HP. Steeds meer shops als bijv. Inktbaas.nl en Inktwereld.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€18,50
Huismerk tarieven€9,25
MerkHP
ProductHP 305XL 3YM62AE
Productnummer3YM62AE
Kleurenzwart
Volume (ml)4 milliliter
Effectiviteit240 prints
EAN-code0193905429288

Goedkoopste HP 305XL 3YM62AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 3YM62AE cartridge is 4 milliliter. Het printvermogen is 240 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl en Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via webwinkels als inktcartridge store & Staples.
 • Originele 3YM62AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €18,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste aanbieders waar je probleemloos en snel 3YM62AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 305XL 3YM62AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €20,35. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €18,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €9,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 305XL 3YM62AE originele inkt€18,50
HP 305XL 3YM62AE multipack (merkcartridge)€37,00
HP 305XL 3YM62AE huismerk inkt * €9,25
HP 305XL 3YM62AE huismerk duopack * €18,50
Prijslijst van de 3YM62AE cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 305XL 3YM62AE inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en verkopen bovendien een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-305xl-3ym62ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3YM62AE inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 305XL 3YM62AE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storing en meldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €18,50).

HP 305XL 3YM62AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 3YM62AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 305XL 3YM62AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je bekende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer uit, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende problemen aangaande HP 305XL 3YM62AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 305XL 3YM62AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 305XL 3YM62AE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €15,29 excl. de btw (wat neerkomt op €18,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €37,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 3YM62AE kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €9,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het HP 305XL 3YM62AE huismerk alternatief slim?
Een huismerk 3YM62AE alternatief proberen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 305XL 3YM62AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Later kan je het patroon met elkaar verbinden. Achteraf check je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie