bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 953 L0S58AE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 953 L0S58AE inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel HP 953 L0S58AE met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Diverse leveranciers als bijv. Vikingdirect.nl of bol.com hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€27,00
Huismerk tarieven€13,50
MerkHP
TypeHP 953 L0S58AE
SerienummerL0S58AE
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)23,5 milliliter
Printvermogen1.000 prints
EAN0725184104077

Goedkoopste HP 953 L0S58AE inkt kopen oktober 2023

Het volume (ml) van de L0S58AE cartridge is 23,5 milliliter. De printomvang is 1.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl en Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkooppunten zoals Inkclub & Printabout.nl.
 • Originele L0S58AE inktcartridges koop je vanaf €27,00.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld snel printen) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je geschikte winkels waar je goedkoop en eenvoudig L0S58AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 953 L0S58AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €29,70. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €27,00. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €13,50. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 953 L0S58AE originele inkt€27,00
HP 953 L0S58AE multipack (merkcartridge)€54,00
HP 953 L0S58AE huismerk inkt * €13,50
HP 953 L0S58AE huismerk duopack * €27,00
Overzicht met prijzen van de L0S58AE cartridge (black) in oktober 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 953 L0S58AE inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken vaak een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
hp-953-l0s58ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte L0S58AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 953 L0S58AE originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende storing en meldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €27,00).

HP 953 L0S58AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het L0S58AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 953 L0S58AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel zie je gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het plasticje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare issues bij de HP 953 L0S58AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 953 L0S58AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 953 L0S58AE met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €22,31 excl. de btw (€27,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt kost het ongeveer €54,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode L0S58AE betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €13,50) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 953 L0S58AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk L0S58AE alternatief proberen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik de HP 953 L0S58AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je alles terugzetten in originele staat. Achteraf check je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie