bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 84 C5016A zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 84 C5016A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij de meest bekende printshops voor goedkope cartridges. Het artikel HP 84 C5016A met kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de verschillende merkartikelen van HP. Velerlei inktshops als bijvoorbeeld Staples en 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€47,50
Huismerk vanafprijs€23,75
LeverancierHP
SoortHP 84 C5016A
ArtikelcodeC5016A
Kleurcodezwart
Volume (ml)69 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0725184651571

Goedkoopste HP 84 C5016A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C5016A cartridge is 69 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl en Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voeren ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels als 123inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C5016A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €47,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare leveranciers waar je voordelig en snel C5016A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 84 C5016A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €52,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €47,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €23,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 84 C5016A originele inkt€47,50
HP 84 C5016A multipack (merkcartridge)€95,00
HP 84 C5016A huismerk inkt * €23,75
HP 84 C5016A huismerk duopack * €47,50
Overzicht met prijzen van de C5016A cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 84 C5016A inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-84-c5016a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C5016A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 84 C5016A originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je vermijdt irritante foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €47,50).

HP 84 C5016A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het C5016A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 84 C5016A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder tref je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot HP 84 C5016A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 84 C5016A inktcartridge ?
De prijs van een HP 84 C5016A met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €39,26 excl. de btw (dat maakt €47,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je zo’n €95,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer C5016A dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €23,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 84 C5016A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C5016A alternatief inkopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Kan ik de HP 84 C5016A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles opnieuw assembleren. Achteraf test je uit of de gekloonde HP inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie