bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 957XL L0R40AE zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 957XL L0R40AE inktcartridge? Op deze webpagina vind je de meest populaire inktshops voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 957XL L0R40AE bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Diverse shops als bijvoorbeeld inktknaller.nl & printershop leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€44,50
Huismerk tarieven€22,25
LeverancierHP
ProductHP 957XL L0R40AE
ArtikelcodeL0R40AE
Kleurzwart
Inhoud (ml)63,5 milliliter
Printomvang3.000 prints
EAN0725184104220

Goedkoopste HP 957XL L0R40AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de L0R40AE cartridge is 63,5 milliliter. De printomvang is 3.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Office Centre zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij shops zoals printershop en Printabout.nl.
 • Originele L0R40AE inktcartridges koop je vanaf €44,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je erkende winkels waar je eenvoudig L0R40AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 957XL L0R40AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €48,95. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €44,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €22,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 957XL L0R40AE originele inkt€44,50
HP 957XL L0R40AE multipack (merkcartridge)€89,00
HP 957XL L0R40AE huismerk inkt * €22,25
HP 957XL L0R40AE huismerk duopack * €44,50
Prijslijst van de L0R40AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 957XL L0R40AE inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-957xl-l0r40ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte L0R40AE inkt van HP bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 957XL L0R40AE originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €44,50).

HP 957XL L0R40AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het L0R40AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 957XL L0R40AE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel staan veel voorkomende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Check of je het lipje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare cartridge problemen in relatie tot HP 957XL L0R40AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een HP 957XL L0R40AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 957XL L0R40AE met kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €36,78 excl. de btw (wat neerkomt op €44,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking koopt betaal je ongeveer €89,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode L0R40AE kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €22,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 957XL L0R40AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk L0R40AE alternatief selecteren is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is lager en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 957XL L0R40AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je alles terugzetten in originele staat. Aansluitend check je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie