bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02600 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R02600 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printwinkels voor verrassend goedkope toners. Het patroon Xerox 106R02600 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Xerox. Meer en meer verkooppunten als o.a. Goedkoopprinten.nl en printershop bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€180,50
Huismerk tarieven€90,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R02600 toner magenta
Artikelcode106R02600
Kleurenmagenta
Printvermogen4.500 prints
EAN0095205965278

Goedkoopste Xerox 106R02600 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R02600 toner is 4.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij winkels als Easy-ink of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R02600 inkt toners zijn te bestellen v.a. €180,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde webshops waar je snel en simpel 106R02600 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R02600 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €198,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €180,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €90,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R02600 toner magenta originele inkt€180,50
Xerox 106R02600 toner magenta multipack (merk toners)€361,00
Xerox 106R02600 toner magenta huismerk inkt * €90,25
Xerox 106R02600 toner magenta huismerk duopack * €180,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R02600 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Snel Xerox 106R02600 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden de beste service, een grote voorraad en faciliteren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r02600-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R02600 inkt van Xerox bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R02600 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €180,50).

Xerox 106R02600 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 106R02600 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R02600 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel check je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte toner-problemen bij de Xerox 106R02600 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R02600 toner magenta toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R02600 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €149,17 excl. de btw (dus €180,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je ongeveer €361,00. Met een huismerk toner met het nummer 106R02600 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €90,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het plasticje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R02600 toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R02600 alternatief nemen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is interessanter en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je veelal zelf herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R02600 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf test je of de budget Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie