bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03691 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R03691 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de beste webshops voor spotgoedkope toners. Deze Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Xerox. Flink wat winkels als bijv. Inktbaas.nl of Inktweb.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€147,50
Huismerk tarieven€73,75
MerkXerox
SoortXerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit
Productnummer106R03691
Kleurmagenta
Intensiteit4.300 prints
EAN-code0095205839463

Goedkoopste Xerox 106R03691 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 106R03691 toner is 4.300 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Office Centre zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard voeren ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkopers zoals Officesavers & printerinktshop.nl.
 • Originele 106R03691 inkt toners zijn te bestellen v.a. €147,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Times New Roman.
 • Via deze site vergelijk je geschikte verkopers waar je snel en simpel 106R03691 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze specifieke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €162,25. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €147,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €73,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit originele inkt€147,50
Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€295,00
Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk inkt * €73,75
Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk duopack * €147,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R03691 tonercartridge (roze / rood) in februari 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Vandaag nog Xerox 106R03691 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Belangrijk: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Action, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r03691-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R03691 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit originele rode toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €147,50).

Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 106R03691 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03691 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel tref je alledaagse printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende inktproblemen in relatie tot Xerox 106R03691 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03691 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €121,90 excl. btw (dat maakt €147,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €295,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 106R03691 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €73,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03691 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R03691 alternatief gebruiken is meestal zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal snel herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R03691 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie