bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03692 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R03692 inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende shops voor spotgoedkope toners. Deze Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Xerox. Meer en meer printwinkels zoals bijvoorbeeld Office Centre en inktcartridge store verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€147,50
Huismerk verkoopprijs€73,75
MerkXerox
ArtikelXerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit
Artikelcode106R03692
Kleur omschrijvinggeel
Intensiteit4.300 prints
EAN-code0095205839470

Goedkoopste Xerox 106R03692 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03692 toner is 4.300 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij aanbieders zoals Inkclub en Handyman.nl.
 • Originele 106R03692 inkt toners koop je vanaf €147,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Via deze site vergelijk je populaire verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R03692 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €162,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €147,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €73,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit originele inkt€147,50
Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€295,00
Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit huismerk inkt * €73,75
Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit huismerk duopack * €147,50
Geschatte prijzen van de 106R03692 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gelijk Xerox 106R03692 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: kies voor een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r03692-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03692 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt storende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €147,50).

Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 106R03692 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R03692 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de geel inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare issues bij de Xerox 106R03692 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03692 met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €121,90 excl. de btw (dat is €147,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €295,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R03692 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €73,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03692 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R03692 alternatief nemen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is gunstiger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R03692 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien check je of de vernieuwde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie