bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01414 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01414 inkt toner? Via onze vergelijker tref je goede verkopers voor extra goedkope toners. Het product Xerox 106R01414 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Flink wat aanbieders als bijv. Vikingdirect.nl of Inktshop.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€92,50
Huismerk tarieven€46,25
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01414 toner zwart
Productnummer106R01414
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit4.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01414 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01414 toner is 4.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals inktcartridge store & Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R01414 inkt toners kosten je ongeveer €92,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsconceptmodus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de beste aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 106R01414 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01414 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €101,75. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €92,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €46,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01414 toner zwart originele inkt€92,50
Xerox 106R01414 toner zwart multipack (merk toners)€185,00
Xerox 106R01414 toner zwart huismerk inkt * €46,25
Xerox 106R01414 toner zwart huismerk duopack * €92,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01414 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Vandaag nog Xerox 106R01414 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bestel bij een internet printshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r01414-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01414 inkt van Xerox kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01414 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €92,50).

Xerox 106R01414 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R01414 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01414 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht staan gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte inktproblemen m.b.t. Xerox 106R01414 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01414 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01414 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €76,45 excl. de btw (dus €92,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je ongeveer €185,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R01414 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €46,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01414 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 106R01414 alternatief nemen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans snel herstellen.

Hoe werkt de Xerox 106R01414 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie