bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00461 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R00461 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de beste verkopers voor verrassend goedkope toners. De Xerox 106R00461 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Meer en meer shops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Inktshop.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€104,50
Huismerk vanafprijs€52,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R00461 toner zwart
Artikelnummer106R00461
Kleurenzwart
Printcapaciteit4.000 prints
EAN-nummer0095205604610

Goedkoopste Xerox 106R00461 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R00461 toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de regel hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via shops zoals printershop & Alleeninkt.nl.
 • Originele 106R00461 inkt toners kosten je ongeveer €104,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende printwinkels waar je goedkope 106R00461 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R00461 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €114,95. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €104,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €52,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R00461 toner zwart originele inkt€104,50
Xerox 106R00461 toner zwart multipack (merk toners)€209,00
Xerox 106R00461 toner zwart huismerk inkt * €52,25
Xerox 106R00461 toner zwart huismerk duopack * €104,50
Tabel met prijzen voor de 106R00461 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R00461 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Bol.com, Blokker, Amazon, Ebay, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r00461-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00461 inkt van Xerox kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R00461 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €104,50).

Xerox 106R00461 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 106R00461 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R00461 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht zie je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende problemen met betrekking tot Xerox 106R00461 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R00461 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R00461 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €86,36 excl. btw (dat maakt €104,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €209,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R00461 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €52,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het kapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een Xerox 106R00461 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R00461 alternatief aanschaffen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R00461 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het patroon in elkaar zetten. Nadien test je of de bijgevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie