bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Lexmark P915

Eenvoudig online inkt voor de Lexmark P915 bestellen en gratis laten bezorgen? Middels onze vergelijker ontdek je de bekendste online verkooppunten en aantrekkelijke acties voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Op die manier vergelijk je eenvoudig goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en natuurlijk de basis zwarte inkt die compatibel zijn met de p 915 in januari 2023. Daarbovenop lees je via onze experts printer bespaartips, info aangaande voordelen + nadelen van huismerk en storingen en foutcodes.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €12,00.
 • Je hebt diverse kleuren voor de p 915: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Meestal heb je de keuze uit imitatie inkt of originele inkt van Lexmark.
 • Namaak inkt is financieel interessanter en bevat meer inkt. Je bespaart tot wel 55%.
 • Een bekend inktpatroon is de Lexmark 32 + Lexmark 33.
 • Tip van de specialist: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Inhoud: Webshops met goedkoopste inkt voor Lexmark P915 | Besparen op de printkosten | Welke inkt is goed voor een p 915? | Stappenplan inkt vervangen | Huismerk inkt | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerkLexmark
Printerseriep
Modelnummer915
PrintersoortInkjet
Vaak bestelde cartridgeLexmark 32 + Lexmark 33
Verkoopprijs €€

Goedkoopste Lexmark P915 printerinkt bestellen (januari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een printje in zwart wit kost je om en nabij de €0,05 en een print met kleur rond de €0,11 voor een print. Dankzij de goedkoopste Lexmark P915 cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor je inkt-aankoop is meestal onverstandig. Je kunt veel geld besparen als je het online koopt. Dit blijkt uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit is met name zo voor Lexmark originele merkcartridges en merktoners. In de tabel hieronder bekijk je populaire online aanbieders waar je probleemloos binnen enkele minuten de juiste inkt kunt vinden. Per webshop check je of ze navulbare inkt of ook originele a-merk producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Printen voor een gunstig tarief met de p 915? Hierna communiceren we verschillende trucs zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Bestel altijd imitatie inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt en je bespaart op deze manier al gauw 55%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als lage- of gemiddelde kwaliteit. Dit zorgt voor een wat lichtere print, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Garamond.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt heb ik nodig voor de p 915?

De bericht dat dat het inktniveau laag is? Let op: Inkt indicatoren zijn niet altijd nauwkeurig. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en vernieuw deze wanneer de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one Lexmark P915 heet in de volksmond een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Achterhaal als eerst welke kleur vervangen moet worden. Hierna check je welke inkt geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Zoek op cartridgenummer / fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek op het printermodel. In dit geval de 915 uit de serie p van Lexmark.
 3. Check de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij verschillende shops zoals Inktweb.nl en Mediamarkt.nl vind je ook huismerk-varianten. Dit is scherper geprijsd en bevatten een grotere inhoud inkt. Meer details daarover lees je hier.

TypeKleurInfo
Lexmark P915 CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Ultramarijn blauw en RAL 5014.
Lexmark P915 MagentaRozeRoze inkt voor Parelmoer lichtrood of RAL 3022.
Lexmark P915 YellowGeelGele inkt voor tinten als Citroengeel of RAL 1027.
Lexmark P915 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met verkrijgbare inktcartridges voor de p 915.

Populaire cartridges voor een p 915.
Onze expert heeft de volgende ontdekt die toe te passen zijn op je printer.

 1. Lexmark 32 + Lexmark 33
 2. Lexmark 32 Zwart
 3. Lexmark 33 Kleur


Voordelige Lexmark P915 cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Start dan het proces om de cartridge te verwisselen. Hieronder bieden wij een opsomming met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges p 915 vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De printer of PC laat een popup zien welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open de printerkast en klik de lege patronen eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak maar lever ze in bij een inleverpunt.

 3. Pak de nieuwe inkt erbij

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Verwijder de tape zoals je kunt zien in de instructies.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de printerkap.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Wanneer je alle stappen uitgevoerd hebt wordt het correcte inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-Lexmark P915

Beste Lexmark P915 huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw p 915? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Kies voor een van deze twee: originele inkt van Lexmark of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, bevat vaak meer inkt en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als originele inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn originele merkpatronen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit wordt geregeld door speciale bedrijven en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Namaak inkt is volledig vol gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen vaak niet gebeurt. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit is uitstekend en doet amper onder voor originele inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het installeren van een huismerk cartridge
In enkele gevallen komt er een bericht met een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat Lexmark eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Een storingscode kan je doorgaans wegdrukken. Loop je alsnog tegen problemen aan? Je treft op deze pagina nog een aantal tips.

 1. Check of je de geschikte kloon cartridge hebt aangeschaft. Noteer het modelnummer en check of deze hetzelfde is als de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Zet de printer terug naar fabrieksinstellingen. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Bekijk of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je soms eerst een keer printen met de originele inkt. Als dat is gelukt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Controleer nog eens of je het plakkertje hebt losgemaakt.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van Lexmark.
 8. Inspecteer de printkop.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, is dit op te lossen?
Sommige printers werken niet met zwart-wit in de situatie waar 1 andere kleur (geel, cyaan, magenta) op is. Dat is erg vervelend. In veel gevallen is dit op te lossen. Stel de printer allereerst in op alleen zwart. Blijft de printer een error geven? Plak een stuk donker plakband over de sensor van de lege Lexmark P915 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de p 915?
Een aanzienlijk aantal multifunctionals passen zelf een reinigingsprogramma toe om de printkop in goede conditie te houden. Door dit systeem blijft jouw printer in topconditie. Om de paar maanden de Lexmark cartridges schoonmaken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. De software geeft aan wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook wanneer de printer inactief is kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Hoe kan ik de inkt voor de Lexmark P915 bijvullen?
Er zijn speciale navulbare patronen verkrijgbaar. Dit zijn concreet speciale patronen die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Daarnaast kan je het hervullen ook uitbesteden aan shops die hier faciliteiten voor hebben. Deze bedrijven werken met voordelige kloon producten en verstrekken geen originele Lexmark cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de p 915?
Een printer gebruiksklaar maken doet iedereen eenvoudig zelf. Normaal gesproken detecteert een Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Het snelst gaat dit met behulp van de geldige printersoftware. De meest recente versie vind je via de bijgeleverde CD van Lexmark. De betrouwbare printer drivers die werken met de p 915 zijn te vinden op de website van Lexmark. Op deze plek vind je tevens handige info als handleidingen, tips voor reinigen en het verhelpen van storingen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de p 915?
Een printerstoring is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Zulke error-codes zijn te benaderen op de support-pagina van de fabrikant. Vaak voorkomende Lexmark P915 storingen zijn; geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, printkop fout, langzaam, wil niet printen, slecht leesbare tekst, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De actuele Lexmark printersystemen beschikken over draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dit houdt in dat je het apparaat ook kunt benaderen zonder kabel aan de PC of laptop. De p 915 WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Daarnaast kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
Tegenwoordig zijn er opvallend veel aanbieders die handige inkt abonnementen aanbieden. Je ontvangt dan maandelijks, om de 3 maanden of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een gevulde voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit zonder inkt en weet je zeker dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Maak een keuze uit velerlei cartridge abonnementen. Van budget (50 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie