bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3235XLY geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 3235XLY inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bekijk je goede verkooppunten voor goedkope cartridges. Het artikel Brother LC 3235XLY met de kleur geel (yellow) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Brother. Verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & bol.com hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€28,25
Huismerk vanafprijs€14,13
MerkBrother
ArtikelBrother LC 3235XLY
SerienummerLC3235XLY
Kleurengeel
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printomvang5.000 prints
EAN4977766787239

Goedkoopste Brother LC 3235XLY inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de LC3235XLY cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. printershop of Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij verkooppunten zoals bol.com of Printabout.nl.
 • Originele LC3235XLY inktcartridges haal je in huis vanaf €28,25.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Courier en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de beste leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC3235XLY cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 3235XLY geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €31,08. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €28,25. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €14,13. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 3235XLY originele inkt€28,25
Brother LC 3235XLY multipack (merkcartridge)€56,50
Brother LC 3235XLY huismerk inkt * €14,13
Brother LC 3235XLY huismerk duopack * €28,25
Overzicht met prijzen van de LC3235XLY cartridge (yellow) in februari 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother inkopen?

Direkt Brother LC 3235XLY inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Kooptip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Handyman, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
brother-lc-3235xly-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC3235XLY inkt van Brother bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 3235XLY originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €28,25).

Brother LC 3235XLY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derden. Het LC3235XLY huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Brother LC 3235XLY geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de geel inkt van Brother geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht zie je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het lipje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende cartridge problemen aangaande Brother LC 3235XLY inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Brother LC 3235XLY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 3235XLY met kleurcode geel (yellow) cartridge is om en nabij de €23,35 excl. de btw (dat betekent €28,25 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je zo’n €56,50. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC3235XLY dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €14,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een Brother LC 3235XLY huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC3235XLY alternatief inkopen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de Brother LC 3235XLY inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend probeer je of de bijgevulde Brother inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie