bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 22UY XL geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 22UY XL inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je de beste verkopers voor verrassend voordelige cartridges. Het product Brother LC 22UY XL met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Brother. Verschillende winkels zoals Staples & printershop verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€10,25
Huismerk vanafprijs€5,13
FabrikantBrother
ModelBrother LC 22UY XL
ProductnummerLC 22UY
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)ml onbekend
Printvermogen1.200 prints
EAN4977766760096

Goedkoopste Brother LC 22UY XL inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC 22UY cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 1.200 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal bieden ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via shops zoals Easy-ink of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC 22UY inktcartridges zijn te bestellen v.a. €10,25.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte verkopers waar je de beste LC 22UY cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 22UY XL geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €11,28. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €10,25. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €5,13. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 22UY XL originele inkt€10,25
Brother LC 22UY XL multipack (merkcartridge)€20,50
Brother LC 22UY XL huismerk inkt * €5,13
Brother LC 22UY XL huismerk duopack * €10,25
Prijstabel voor de LC 22UY cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother kopen?

Gelijk Brother LC 22UY XL inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Deze shops hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Amazon, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-22uy-xl-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC 22UY inkt van Brother bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 22UY XL originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Brother en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €10,25).

Brother LC 22UY XL huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het LC 22UY huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 22UY XL geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Brother geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder check je bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het lipje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende cartridge problemen met betrekking tot Brother LC 22UY XL inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Brother LC 22UY XL inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 22UY XL met de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €8,47 excl. btw (dat maakt €10,25 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je ongeveer €20,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC 22UY dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,13) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het lipje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Brother LC 22UY XL huismerk alternatief interessant?
Een huismerk LC 22UY alternatief bestellen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is lager en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 22UY XL inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Brother inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts injecteer je de gele inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het product opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de gekloonde Brother inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie