bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 225XLY geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 225XLY inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire printshops voor voordelige cartridges. Het product Brother LC 225XLY met kleurcode geel (yellow) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Brother. Meer en meer aanbieders als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Inktweb.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€15,50
Huismerk vanafprijs€7,75
MerkBrother
SoortBrother LC 225XLY
ProductnummerLC 225XLY
Kleurgeel
Hoeveelheid (ml)11,8 milliliter
Intensiteit1.200 prints
EAN-nummer4977766735971

Goedkoopste Brother LC 225XLY inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC 225XLY cartridge is 11,8 milliliter. De effectiviteit is 1.200 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Go4inkt of printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via shops als printershop of printerinktshop.nl.
 • Originele LC 225XLY inktcartridges zijn te bestellen v.a. €15,50.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de meest populaire bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC 225XLY cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 225XLY geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit model gele inktcartridge kost in de winkel al snel €17,05. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €15,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €7,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 225XLY originele inkt€15,50
Brother LC 225XLY multipack (merkcartridge)€31,00
Brother LC 225XLY huismerk inkt * €7,75
Brother LC 225XLY huismerk duopack * €15,50
Tabel met prijzen voor de LC 225XLY cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanvragen?

Gelijk Brother LC 225XLY inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken meestal een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Fonq, Blokker, Ebay, Amazon, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
brother-lc-225xly-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC 225XLY inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 225XLY originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €15,50).

Brother LC 225XLY huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het LC 225XLY huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Brother LC 225XLY geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Brother verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bekijk je alledaagse cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je de beschermingstape weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse cartridge problemen m.b.t. Brother LC 225XLY inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Brother LC 225XLY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 225XLY met kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €12,81 excl. de btw (dat maakt €15,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je zo’n €31,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC 225XLY dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €7,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het stukje tape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Brother LC 225XLY huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC 225XLY alternatief kopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Brother LC 225XLY inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend test je uit of de nagevulde Brother inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie