bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 123Y geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 123Y inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je erkende inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Deze Brother LC 123Y met kleuromschrijving geel (yellow) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Brother. Diverse shops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of bol.com faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€12,50
Huismerk prijzen€6,25
LeverancierBrother
ArtikelBrother LC 123Y
ProductcodeLC 123Y
Kleurcodegeel
Hoeveelheid (ml)5,7 milliliter
Printcapaciteit600 prints
EAN4977766713924

Goedkoopste Brother LC 123Y inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC 123Y cartridge is 5,7 milliliter. De printomvang is 600 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel voordelige dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via leveranciers zoals Go4inkt en Office Centre.
 • Originele LC 123Y inktcartridges haal je in huis vanaf €12,50.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
 • Via deze site vind je geschikte aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC 123Y cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 123Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke gele inktcartridge kent een vanafprijs van €13,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €12,50. De beste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €6,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 123Y originele inkt€12,50
Brother LC 123Y multipack (merkcartridge)€25,00
Brother LC 123Y huismerk inkt * €6,25
Brother LC 123Y huismerk duopack * €12,50
Prijsoverzicht van de LC 123Y cartridge (yellow) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Direkt Brother LC 123Y inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als bij computerwinkels. Kooptip: shop bij een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en leveren vaak een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-123y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC 123Y inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 123Y originele gele inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €12,50).

Brother LC 123Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het LC 123Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Brother LC 123Y geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Brother verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel zie je veel voorkomende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het kapje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende inktproblemen in relatie tot Brother LC 123Y inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Brother LC 123Y inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 123Y met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €10,33 excl. de btw (dat betekent €12,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt liggen de kosten op zo’n €25,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code LC 123Y kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €6,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Brother LC 123Y huismerk alternatief slim?
Een huismerk LC 123Y alternatief proberen is vaak lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de Brother LC 123Y inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Verder kan je het product in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de nieuwe Brother inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie