bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 985Y geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 985Y inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met de beste printwinkels voor goedkope cartridges. De Brother LC 985Y met kleur geel (yellow) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Brother. Meer en meer inktaanbieders zoals Inktdiscount.nl & 123inkt verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€8,25
Huismerk tarieven€4,13
LeverancierBrother
TypeBrother LC 985Y
ArtikelnummerLC985Y
Kleurgeel
Inhoud (ml)4,8 milliliter
Printcapaciteit260 prints
EAN4977766675444

Goedkoopste Brother LC 985Y inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de LC985Y cartridge is 4,8 milliliter. De printomvang is 260 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop of Office Centre zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Dikwijls hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij verkooppunten zoals bol.com en Mediamarkt.nl.
 • Originele LC985Y inktcartridges haal je in huis vanaf €8,25.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (zoals printen in concept) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via deze site check je de meest bekende verkooppunten waar je goedkope LC985Y cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 985Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit model gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €9,08. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €8,25. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €4,13. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 985Y originele inkt€8,25
Brother LC 985Y multipack (merkcartridge)€16,50
Brother LC 985Y huismerk inkt * €4,13
Brother LC 985Y huismerk duopack * €8,25
Tabel met prijzen voor de LC985Y cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother inkopen?

Vandaag nog Brother LC 985Y inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verstrekken bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
brother-lc-985y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC985Y inkt van Brother bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 985Y originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €8,25).

Brother LC 985Y huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het LC985Y huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 985Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Brother vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht staan alledaagse cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte cartridge problemen bij de Brother LC 985Y inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 985Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 985Y met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €6,82 excl. btw (dat maakt €8,25 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack prefereert moet je denken aan €16,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code LC985Y betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €4,13) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 985Y huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk LC985Y alternatief gebruiken is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit kan je vaak zelf oplossen.

Hoe werkt de Brother LC 985Y inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw assembleren. Tenslotte test je of de budget Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie