bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1000Y geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 1000Y inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende webshops voor extra voordelige cartridges. Artikel Brother LC 1000Y met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan originele patronen van Brother. Heel wat winkels zoals bijvoorbeeld Staples of replacedirect bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€10,50
Huismerk vanafprijs€5,25
FabrikantBrother
SoortBrother LC 1000Y
ProductcodeLC1000Y
Kleurengeel
Volume (ml)6,5 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4977766643962

Goedkoopste Brother LC 1000Y inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC1000Y cartridge is 6,5 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en Staples zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via webshops zoals coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC1000Y inktcartridges koop je vanaf €10,50.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je erkende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig LC1000Y cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 1000Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke gele inktcartridge kost in de winkel al snel €11,55. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €10,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €5,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 1000Y originele inkt€10,50
Brother LC 1000Y multipack (merkcartridge)€21,00
Brother LC 1000Y huismerk inkt * €5,25
Brother LC 1000Y huismerk duopack * €10,50
Prijsoverzicht van de LC1000Y cartridge (yellow) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanvragen?

Meteen Brother LC 1000Y inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij computerzaken. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Deze winkels helpen bij problemen, een grote voorraad en hebben doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktaanbieders als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
brother-lc-1000y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC1000Y inkt van Brother kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 1000Y originele gele inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende foutcodes. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €10,50).

Brother LC 1000Y huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het LC1000Y huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Brother LC 1000Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de geel inkt van Brother geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel vind je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse problemen met de Brother LC 1000Y inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Brother LC 1000Y inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 1000Y met de kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €8,68 excl. btw (€10,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €21,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC1000Y ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het lipje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Brother LC 1000Y huismerk alternatief interessant?
Een huismerk LC1000Y alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 1000Y inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de gele inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je het product in elkaar zetten. Achteraf achterhaal je of de budget Brother inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie