bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3237M magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 3237M inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de beste printshops voor extra voordelige cartridges. Het artikel Brother LC 3237M met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Brother. Veel inktshops zoals Inktbaas.nl en Officesavers hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€20,50
Huismerk tarieven€10,25
FabrikantBrother
ModelBrother LC 3237M
ArtikelcodeLC3237M
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)ml onbekend
Effectiviteit1.500 prints
EAN-nummer4977766788045

Goedkoopste Brother LC 3237M inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC3237M cartridge is ml onbekend. De printomvang is 1.500 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via leveranciers zoals Inkclub en Printabout.nl.
 • Originele LC3237M inktcartridges zijn te bestellen v.a. €20,50.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede verkooppunten waar je voordelig en snel LC3237M cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 3237M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €22,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €20,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €10,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 3237M originele inkt€20,50
Brother LC 3237M multipack (merkcartridge)€41,00
Brother LC 3237M huismerk inkt * €10,25
Brother LC 3237M huismerk duopack * €20,50
Tabel met prijzen voor de LC3237M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanvragen?

Gemakkelijk Brother LC 3237M inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-3237m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC3237M inkt van Brother kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Brother LC 3237M originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Brother en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €20,50).

Brother LC 3237M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het LC3237M huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 3237M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Brother verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel vind je bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het kapje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare afdrukproblemen m.b.t. Brother LC 3237M inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 3237M inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 3237M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €16,94 excl. de btw (dat maakt €20,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je ongeveer €41,00. Met een huismerk cartridge met de code LC3237M dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €10,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 3237M huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk LC3237M alternatief nemen is vaak een goed idee. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is lager en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 3237M inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Als laatste test je uit of de nagevulde Brother inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie