bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3211M magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 3211M inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met toonaangevende shops voor verrassend goedkope cartridges. Het product Brother LC 3211M met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Brother. Verschillende inktaanbieders als o.a. Inktbaas.nl en inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€7,25
Huismerk vanafprijs€3,63
FabrikantBrother
TypeBrother LC 3211M
ProductcodeLC3211M
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)3 milliliter
Effectiviteit200 prints
EAN4977766775762

Goedkoopste Brother LC 3211M inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC3211M cartridge is 3 milliliter. Het printvermogen is 200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Office Centre zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops als inktcartridge store en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC3211M inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €7,25.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede inktshops waar je goedkoop en eenvoudig LC3211M cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 3211M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €7,98. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €7,25. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €3,63. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 3211M originele inkt€7,25
Brother LC 3211M multipack (merkcartridge)€14,50
Brother LC 3211M huismerk inkt * €3,63
Brother LC 3211M huismerk duopack * €7,25
Tabel met de geschatte prijzen van de LC3211M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother inkopen?

Vandaag nog Brother LC 3211M inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Bol.com, Amazon, Blokker, Wehkamp, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
brother-lc-3211m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC3211M inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother LC 3211M originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Brother geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €7,25).

Brother LC 3211M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het LC3211M huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 3211M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Brother verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle cartridge uit de printer en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene printproblemen in relatie tot Brother LC 3211M inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 3211M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 3211M met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €5,99 excl. de btw (dat maakt €7,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €14,50. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer LC3211M betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €3,63) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een Brother LC 3211M huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk LC3211M alternatief nemen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is goedkoper en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Brother LC 3211M inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check check je of de vernieuwde Brother inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie