bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3235XLM magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 3235XLM inktcartridge? Via onze vergelijker vind je geschikte inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Deze Brother LC 3235XLM met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van Brother. Diverse aanbieders als o.a. Printabout.nl of printershop leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€28,25
Huismerk tarieven€14,13
MerkBrother
ModelBrother LC 3235XLM
ProductcodeLC3235XLM
Kleurcodemagenta
Volume (ml)ml onbekend
Capaciteit5.000 prints
EAN-code4977766787222

Goedkoopste Brother LC 3235XLM inkt bestellen december 2023

Het volume (ml) van de LC3235XLM cartridge is ml onbekend. De capaciteit is 5.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inkclub en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Vaak hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij shops zoals bol.com & Alleeninkt.nl.
 • Originele LC3235XLM inktcartridges haal je in huis vanaf €28,25.
 • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via onze website vind je geschikte printshops waar je goedkope LC3235XLM cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 3235XLM magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €31,08. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €28,25. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €14,13. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 3235XLM originele inkt€28,25
Brother LC 3235XLM multipack (merkcartridge)€56,50
Brother LC 3235XLM huismerk inkt * €14,13
Brother LC 3235XLM huismerk duopack * €28,25
Prijslijst van de LC3235XLM cartridge (roze / rood) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Gemakkelijk Brother LC 3235XLM inkt kopen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, een grote voorraad en verstrekken bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-3235xlm-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC3235XLM inkt van Brother kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 3235XLM originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt vervelende storing en meldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €28,25).

Brother LC 3235XLM huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het LC3235XLM huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 3235XLM magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de magenta inkt van Brother vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel vind je gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende cartridge problemen met de Brother LC 3235XLM inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Brother LC 3235XLM inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 3235XLM met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €23,35 excl. btw (dat is €28,25 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je zo’n €56,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC3235XLM betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €14,13) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 3235XLM huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk LC3235XLM alternatief bestellen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dit kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 3235XLM inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle test je of de budget Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie