bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 800Y geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 800Y inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je erkende inktshops voor extra goedkope cartridges. Het patroon Brother LC 800Y met kleurcode geel (yellow) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Brother. Meer en meer printwinkels zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Officesavers bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€9,25
Huismerk prijzen€4,63
MerkBrother
SoortBrother LC 800Y
ProductnummerLC800Y
Kleurengeel
Inhoud (ml)400 pagina’s
Effectiviteitonbekend
EAN-code4977766611091

Goedkoopste Brother LC 800Y inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC800Y cartridge is 400 pagina’s. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en Alleeninkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Over het algemeen verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij winkels zoals inktcartridge store of Staples.
 • Originele LC800Y inktcartridges kosten je ongeveer €9,25.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via deze site check je geschikte winkels waar je goedkope LC800Y cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 800Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €10,18. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €9,25. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €4,63. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 800Y originele inkt€9,25
Brother LC 800Y multipack (merkcartridge)€18,50
Brother LC 800Y huismerk inkt * €4,63
Brother LC 800Y huismerk duopack * €9,25
Tabel met prijzen voor de LC800Y cartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Gemakkelijk Brother LC 800Y inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Kooptip: koop altijd bij een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-800y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC800Y inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 800Y originele gele inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen lastige foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Brother geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €9,25).

Brother LC 800Y huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het LC800Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 800Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van Brother verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel vind je algemene issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het dopje / plastic verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande Brother LC 800Y inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Brother LC 800Y inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 800Y met de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €7,64 excl. de btw (€9,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert moet je denken aan €18,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer LC800Y dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €4,63) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Brother LC 800Y huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk LC800Y alternatief kiezen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je veelal snel herstellen.

Hoe werkt de Brother LC 800Y inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje koop je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de gele inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Nadien probeer je of de gekloonde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie