bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1100Y geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 1100Y inktcartridge? Op deze pagina bieden wij goede printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Brother LC 1100Y met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Brother. Velerlei verkopers als Vikingdirect.nl & Sneltoner.nl leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€9,00
Huismerk prijzen€4,50
LeverancierBrother
ProductBrother LC 1100Y
ProductcodeLC1100Y
Kleurgeel
Hoeveelheid (ml)5,5 milliliter
Printvermogen325 prints
EAN4977766659789

Goedkoopste Brother LC 1100Y inkt bestellen december 2023

Het volume (ml) van de LC1100Y cartridge is 5,5 milliliter. De intensiteit is 325 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via leveranciers als replacedirect & Mediamarkt.nl.
 • Originele LC1100Y inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €9,00.
 • Brother imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsconceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de directe links naar de beste winkels waar je goedkope LC1100Y cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 1100Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €9,90. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €9,00. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €4,50. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 1100Y originele inkt€9,00
Brother LC 1100Y multipack (merkcartridge)€18,00
Brother LC 1100Y huismerk inkt * €4,50
Brother LC 1100Y huismerk duopack * €9,00
Prijsoverzicht van de LC1100Y cartridge (yellow) in december 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother kopen?

Gemakkelijk Brother LC 1100Y inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Onze tip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
brother-lc-1100y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC1100Y inkt van Brother kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 1100Y originele gele inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige storing en meldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €9,00).

Brother LC 1100Y huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het LC1100Y huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 1100Y geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze geel inkt van Brother vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het lipje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende issues m.b.t. Brother LC 1100Y inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 1100Y inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 1100Y bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €7,44 excl. de btw (dus €9,00 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €18,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code LC1100Y kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €4,50) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het stukje tape hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een Brother LC 1100Y huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk LC1100Y alternatief gebruiken is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 1100Y inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het patroon in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de bijgevulde Brother inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie