bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1100HYY geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 1100HYY inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je goede winkels voor voordelige cartridges. Artikel Brother LC 1100HYY met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Brother. Veel webshops zoals Totaalinkt.shop & Inkclub bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€12,25
Huismerk tarief€6,13
FabrikantBrother
TypeBrother LC 1100HYY
SerienummerLC1100HYY
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)10,1 milliliter
Effectiviteit750 prints
EAN-code4977766659901

Goedkoopste Brother LC 1100HYY inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC1100HYY cartridge is 10,1 milliliter. De capaciteit is 750 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en jij kan terecht voor service. Standaard hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via webshops als Easy-ink of Paradigit.
 • Originele LC1100HYY inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €12,25.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar populaire winkels waar je goedkoop en eenvoudig LC1100HYY cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 1100HYY geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze gele inktcartridge kent een vanafprijs van €13,48. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €12,25. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €6,13. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother LC 1100HYY originele inkt€12,25
Brother LC 1100HYY multipack (merkcartridge)€24,50
Brother LC 1100HYY huismerk inkt * €6,13
Brother LC 1100HYY huismerk duopack * €12,25
Geschatte prijzen van de LC1100HYY cartridge (yellow) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanvragen?

Meteen Brother LC 1100HYY inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij boekhandels. Onze tip: kies voor een internet printshop. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en verstrekken meestal een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-1100hyy-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC1100HYY inkt van Brother bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 1100HYY originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutcodes. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €12,25).

Brother LC 1100HYY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het LC1100HYY huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Brother LC 1100HYY geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van Brother vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel tref je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende issues bij de Brother LC 1100HYY inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 1100HYY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 1100HYY met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €10,12 excl. btw (dat is €12,25 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €24,50. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC1100HYY ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €6,13) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is het Brother LC 1100HYY huismerk alternatief interessant?
Een huismerk LC1100HYY alternatief kopen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dit kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 1100HYY inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Tenslotte test je uit of de nieuwe Brother inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie