bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1280XLY geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 1280XLY inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product Brother LC 1280XLY met kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Brother. Velerlei verkooppunten als o.a. Mediamarkt.nl of Officesavers leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€17,00
Huismerk vanafprijs€8,50
LeverancierBrother
ArtikelBrother LC 1280XLY
ArtikelnummerLC1280XLY
Kleur omschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)13,3 milliliter
Capaciteit1.200 prints
EAN-code4977766694070

Goedkoopste Brother LC 1280XLY inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de LC1280XLY cartridge is 13,3 milliliter. De printomvang is 1.200 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl of inktknaller.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij webshops als Inkclub of Inktbaas.nl.
 • Originele LC1280XLY inktcartridges zijn te bestellen v.a. €17,00.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Courier & Brush Script.
 • Via onze website check je bekende winkels waar je de beste LC1280XLY cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 1280XLY geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €18,70. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €17,00. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €8,50. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 1280XLY originele inkt€17,00
Brother LC 1280XLY multipack (merkcartridge)€34,00
Brother LC 1280XLY huismerk inkt * €8,50
Brother LC 1280XLY huismerk duopack * €17,00
Geschatte prijzen van de LC1280XLY cartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Meteen Brother LC 1280XLY inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-1280xly-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC1280XLY inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 1280XLY originele gele inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Brother en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €17,00).

Brother LC 1280XLY huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het LC1280XLY huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 1280XLY geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Brother verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel zie je alledaagse issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende printproblemen aangaande Brother LC 1280XLY inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 1280XLY inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 1280XLY met kleurcode geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €14,05 excl. btw (wat neerkomt op €17,00 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €34,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code LC1280XLY kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €8,50) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 1280XLY huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk LC1280XLY alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De prijs is lager en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dit kan je meestal snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 1280XLY inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling koop je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de gele inkt in het reservoir. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de gekloonde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie