bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1220Y geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 1220Y inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de beste inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Het patroon Brother LC 1220Y met kleurcode geel (yellow) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Diverse verkopers zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of coolblue.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€8,75
Huismerk tarief€4,38
FabrikantBrother
ArtikelBrother LC 1220Y
ArtikelcodeLC1220Y
Kleurengeel
Volume (ml)4,8 milliliter
Effectiviteit300 prints
EAN4977766696388

Goedkoopste Brother LC 1220Y inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC1220Y cartridge is 4,8 milliliter. De printcapaciteit is 300 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Easy-ink of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij aanbieders als Sneltoner.nl & inktknaller.nl.
 • Originele LC1220Y inktcartridges haal je in huis vanaf €8,75.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de meest populaire printshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC1220Y cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 1220Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele inktcartridge kost in de winkel al snel €9,63. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €8,75. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €4,38. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 1220Y originele inkt€8,75
Brother LC 1220Y multipack (merkcartridge)€17,50
Brother LC 1220Y huismerk inkt * €4,38
Brother LC 1220Y huismerk duopack * €8,75
Prijstabel voor de LC1220Y cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanvragen?

Meteen Brother LC 1220Y inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Belangrijk: bezoek een een online inktshop. Deze partijen bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en hanteren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
brother-lc-1220y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC1220Y inkt van Brother bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 1220Y originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €8,75).

Brother LC 1220Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het LC1220Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Brother LC 1220Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze geel inkt van Brother vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je alledaagse afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse afdrukproblemen met de Brother LC 1220Y inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Brother LC 1220Y inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 1220Y met kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €7,23 excl. btw (dus €8,75 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €17,50. Met een huismerk cartridge met de code LC1220Y betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €4,38) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Brother LC 1220Y huismerk alternatief slim?
Het huismerk LC1220Y alternatief nemen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Brother LC 1220Y inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon met elkaar verbinden. Aansluitend check je of de vernieuwde Brother inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie