bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 121Y geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 121Y inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende winkels voor extra goedkope cartridges. De Brother LC 121Y met de kleur geel (yellow) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Brother. Veel printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl & replacedirect hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€8,25
Huismerk tarief€4,13
LeverancierBrother
SoortBrother LC 121Y
ArtikelnummerLC 121Y
Kleurgeel
Volume (ml)3,9 milliliter
Intensiteit300 prints
EAN4977766723213

Goedkoopste Brother LC 121Y inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC 121Y cartridge is 3,9 milliliter. De printomvang is 300 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Printabout.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij webwinkels als replacedirect of Alleeninkt.nl.
 • Originele LC 121Y inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €8,25.
 • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (alslage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de beste shops waar je de beste LC 121Y cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 121Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €9,08. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €8,25. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €4,13. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 121Y originele inkt€8,25
Brother LC 121Y multipack (merkcartridge)€16,50
Brother LC 121Y huismerk inkt * €4,13
Brother LC 121Y huismerk duopack * €8,25
Tabel met prijzen voor de LC 121Y cartridge (yellow) in februari 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother bestellen?

Meteen Brother LC 121Y inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en voeren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
brother-lc-121y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC 121Y inkt van Brother kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 121Y originele gele inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Brother geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €8,25).

Brother LC 121Y huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het LC 121Y huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Brother LC 121Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de geel inkt van Brother geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende inktproblemen in relatie tot Brother LC 121Y inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de Brother LC 121Y inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 121Y met kleurcode geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €6,82 excl. de btw (dat is €8,25 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €16,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code LC 121Y betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €4,13) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 121Y huismerk alternatief slim?
Het huismerk LC 121Y alternatief aanschaffen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 121Y inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. In dat geval kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de gele inkt in het reservoir. Nu mag je het product opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de gekloonde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie