bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 22EY geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 22EY inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste verkopers voor voordelige cartridges. Artikel Brother LC 22EY bedoeld voor de kleur geel (yellow) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Brother. Diverse printshops als Vikingdirect.nl of 112supplies bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€19,50
Huismerk prijzen€9,75
MerkBrother
ModelBrother LC 22EY
ProductnummerLC22EY
Kleur beschrijvinggeel
Inhoud (ml)11,8 milliliter
Printcapaciteit1.200 prints
EAN4977766748278

Goedkoopste Brother LC 22EY inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC22EY cartridge is 11,8 milliliter. De printcapaciteit is 1.200 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl of inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via winkels zoals Sneltoner.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele LC22EY inktcartridges kosten je ongeveer €19,50.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snel printen) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire aanbieders waar je goedkope LC22EY cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 22EY geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke gele inktcartridge kost in de winkel al snel €21,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €19,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €9,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 22EY originele inkt€19,50
Brother LC 22EY multipack (merkcartridge)€39,00
Brother LC 22EY huismerk inkt * €9,75
Brother LC 22EY huismerk duopack * €19,50
Prijsoverzicht van de LC22EY cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Gelijk Brother LC 22EY inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als in de retail. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, een grote voorraad en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
brother-lc-22ey-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC22EY inkt van Brother kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 22EY originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen vervelende storing en meldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Brother geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €19,50).

Brother LC 22EY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het LC22EY huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 22EY geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de geel inkt van Brother verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Breek de printopdracht af, onttrek de cartridge en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende printproblemen aangaande Brother LC 22EY inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Brother LC 22EY inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 22EY bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €16,12 excl. btw (dat is €19,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €39,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC22EY ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €9,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het plakkertje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is het Brother LC 22EY huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk LC22EY alternatief proberen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je vaak simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 22EY inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte probeer je of de gekloonde Brother inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie