bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 12EY geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 12EY inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste winkels voor betaalbare cartridges. Deze Brother LC 12EY met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Brother. Meer en meer printshops zoals Staples & Inktweb.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€21,00
Huismerk prijs€10,50
FabrikantBrother
ProductBrother LC 12EY
ArtikelcodeLC12EY
Kleur omschrijvinggeel
Inhoud (ml)13,1 milliliter
Effectiviteit1.200 prints
EAN-nummer4977766748452

Goedkoopste Brother LC 12EY inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC12EY cartridge is 13,1 milliliter. Het printvermogen is 1.200 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in de winkel. Inktcartridge store of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als Inkclub of Office Centre.
 • Originele LC12EY inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €21,00.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar erkende printshops waar je goedkope LC12EY cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 12EY geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €23,10. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €21,00. De gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €10,50. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 12EY originele inkt€21,00
Brother LC 12EY multipack (merkcartridge)€42,00
Brother LC 12EY huismerk inkt * €10,50
Brother LC 12EY huismerk duopack * €21,00
Tabel met prijzen voor de LC12EY cartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Vandaag nog Brother LC 12EY inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Bruna, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Fonq, Amazon, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
brother-lc-12ey-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC12EY inkt van Brother bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother LC 12EY originele gele inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Brother geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €21,00).

Brother LC 12EY huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het LC12EY huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 12EY geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Brother geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht check je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare cartridge problemen met betrekking tot Brother LC 12EY inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 12EY inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 12EY met de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €17,36 excl. de btw (dat maakt €21,00 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €42,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code LC12EY ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €10,50) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Brother LC 12EY huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk LC12EY alternatief kopen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan originele merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je meestal snel herstellen.

Tegen lage kosten de Brother LC 12EY inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Daarna kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de nieuwe Brother inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie