bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3213Y geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Brother LC 3213Y inktcartridge? Op deze pagina tref je de betrouwbaarste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Brother LC 3213Y met kleurcode geel (yellow) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Heel wat printshops zoals Vikingdirect.nl & printershop leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,25
Huismerk verkoopprijs€5,13
LeverancierBrother
SoortBrother LC 3213Y
ArtikelnummerLC3213Y
Kleurcodegeel
Volume (ml)4,7 milliliter
Printcapaciteit400 prints
EAN-nummer4977766762281

Goedkoopste Brother LC 3213Y inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de LC3213Y cartridge is 4,7 milliliter. De intensiteit is 400 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store & Handyman.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Meestal hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via bedrijven als inktcartridge store en Mediamarkt.nl.
 • Originele LC3213Y inktcartridges koop je vanaf €10,25.
 • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Garamond.
 • Via onze vergelijker check je de betrouwbaarste printwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC3213Y cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 3213Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €11,28. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €10,25. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €5,13. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 3213Y originele inkt€10,25
Brother LC 3213Y multipack (merkcartridge)€20,50
Brother LC 3213Y huismerk inkt * €5,13
Brother LC 3213Y huismerk duopack * €10,25
Overzicht met prijzen van de LC3213Y cartridge (yellow) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Meteen Brother LC 3213Y inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als in de retail. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
brother-lc-3213y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC3213Y inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 3213Y originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt storende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €10,25).

Brother LC 3213Y huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het LC3213Y huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 3213Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Brother vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht tref je de meest gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene cartridge problemen met de Brother LC 3213Y inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Brother LC 3213Y inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 3213Y met de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €8,47 excl. de btw (€10,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €20,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC3213Y kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €5,13) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Brother LC 3213Y huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC3213Y alternatief nemen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de Brother LC 3213Y inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte check je of de nagevulde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie