bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01074 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R01074 inkt toner? Op deze pagina vind je geschikte printshops voor spotgoedkope toners. Het artikel Xerox 106R01074 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Xerox. Velerlei leveranciers zoals Vikingdirect.nl of Inktwereld.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€172,50
Huismerk vanafprijs€86,25
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01074 toner magenta
Artikelnummer106R01074
Kleurmagenta
Printcapaciteit4.000 prints
EAN0095205062328

Goedkoopste Xerox 106R01074 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01074 toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Vaak leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als Officesavers en inktknaller.nl.
 • Originele 106R01074 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €172,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander conceptmodus) en overweeg een lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via ons platform check je geschikte webshops waar je probleemloos en snel 106R01074 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01074 toner magenta vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze rode tonercartridge kent een vanafprijs van €189,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €172,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €86,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01074 toner magenta originele inkt€172,50
Xerox 106R01074 toner magenta multipack (merk toners)€345,00
Xerox 106R01074 toner magenta huismerk inkt * €86,25
Xerox 106R01074 toner magenta huismerk duopack * €172,50
Prijslijst van de 106R01074 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gelijk Xerox 106R01074 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01074-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01074 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01074 toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €172,50).

Xerox 106R01074 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01074 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01074 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Relevante issues m.b.t. Xerox 106R01074 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R01074 toner magenta toner?
De prijs van een Xerox 106R01074 met de kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €142,56 excl. de btw (dus €172,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack prefereert liggen de kosten op zo’n €345,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R01074 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €86,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Xerox 106R01074 toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 106R01074 alternatief kiezen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R01074 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Tenslotte test je uit of de nagevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie