bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00670 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R00670 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende verkopers voor verrassend voordelige toners. Het patroon Xerox 106R00670 toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de originele patronen van Xerox. Steeds meer shops als Staples of inktcartridge store leveren ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€120,50
Huismerk verkoopprijs€60,25
LeverancierXerox
SoortXerox 106R00670 toner geel
Seriecode106R00670
Kleurgeel
Capaciteit4.000 prints
EAN-code0095205770087

Goedkoopste Xerox 106R00670 inkt kopen september 2023

De capaciteit van de 106R00670 toner is 4.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij webshops zoals 123inkt of Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R00670 inkt toners zijn te bestellen v.a. €120,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander minimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Garamond.
 • Via ons platform check je erkende winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R00670 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R00670 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze specifieke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €132,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €120,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €60,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R00670 toner geel originele inkt€120,50
Xerox 106R00670 toner geel multipack (merk toners)€241,00
Xerox 106R00670 toner geel huismerk inkt * €60,25
Xerox 106R00670 toner geel huismerk duopack * €120,50
Prijslijst van de 106R00670 tonercartridge (yellow) in september 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R00670 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Bruna, Handyman, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Wehkamp, Amazon, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r00670-geel-yellow-toner

Originele gele 106R00670 inkt van Xerox bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R00670 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €120,50).

Xerox 106R00670 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 106R00670 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R00670 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht tref je alledaagse problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Bekende printproblemen in relatie tot Xerox 106R00670 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R00670 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R00670 met kleurcode geel (yellow) toner is gewoonlijk €99,59 excl. btw (dat is €120,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking koopt betaal je ongeveer €241,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 106R00670 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €60,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R00670 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 106R00670 alternatief bestellen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je veelal simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R00670 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend check je of de vernieuwde Xerox inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie