bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00669 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R00669 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je goede inktwebshops voor extra voordelige toners. Het artikel Xerox 106R00669 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Xerox. Een groeiend aantal winkels als o.a. Office Centre of Go4inkt bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€120,50
Huismerk vanafprijs€60,25
FabrikantXerox
ModelXerox 106R00669 toner magenta
Artikelcode106R00669
Kleurmagenta
Effectiviteit4.000 prints
EAN-nummer0095205770070

Goedkoopste Xerox 106R00669 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R00669 toner is 4.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl en Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webwinkels zoals 112supplies en Alleeninkt.nl.
 • Originele 106R00669 inkt toners zijn te bestellen v.a. €120,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je bekende leveranciers waar je moeiteloos 106R00669 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R00669 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €132,55. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €120,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €60,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R00669 toner magenta originele inkt€120,50
Xerox 106R00669 toner magenta multipack (merk toners)€241,00
Xerox 106R00669 toner magenta huismerk inkt * €60,25
Xerox 106R00669 toner magenta huismerk duopack * €120,50
Prijstabel voor de 106R00669 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Direkt Xerox 106R00669 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren tevens een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktaanbieders als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r00669-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R00669 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R00669 toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €120,50).

Xerox 106R00669 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R00669 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R00669 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Bekende toner-problemen bij de Xerox 106R00669 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R00669 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R00669 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €99,59 excl. btw (dat maakt €120,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €241,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 106R00669 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €60,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 106R00669 toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 106R00669 alternatief kiezen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R00669 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Nu mag je het product in elkaar zetten. Ter controle controleer je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie