bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01379 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01379 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste inktaanbieders voor betaalbare toners. Het patroon Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is relevant voor documenten met heldere zwarte tekst. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Xerox. Flink wat winkels zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Easy-ink hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€124,50
Huismerk tarief€62,25
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer106R01379
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit4.000 prints
EAN-nummer0095205741629

Goedkoopste Xerox 106R01379 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 106R01379 toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter dan in een lokale shop. Easy-ink & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hebben zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als coolblue.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 106R01379 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €124,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 106R01379 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €136,95. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €124,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €62,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€124,50
Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01379 tonercartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 106R01379 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r01379-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01379 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt hinderlijke foutcodes. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €124,50).

Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 106R01379 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01379 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R01379 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01379 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €102,89 excl. de btw (€124,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €249,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R01379 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €62,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Xerox 106R01379 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R01379 alternatief nemen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is goedkoper en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01379 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later mag je alles terugzetten in originele staat. Tenslotte probeer je of de gekloonde Xerox inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie