bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01486 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01486 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste webshops voor extra goedkope toners. Deze Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal aanbieders zoals bijvoorbeeld Office Centre & Inkclub hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer106R01486
Officiële kleurzwart
Intensiteit4.100 prints
EAN-nummer0095205614862

Goedkoopste Xerox 106R01486 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01486 toner is 4.100 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of Staples zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Vaak bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij leveranciers als printershop en inktknaller.nl.
 • Originele 106R01486 inkt toners zijn te bestellen v.a. €97,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar geschikte bedrijven waar je zonder gedoe 106R01486 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €107,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €97,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €48,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€97,50
Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€195,00
Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €48,75
Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €97,50
Tabel met prijzen voor de 106R01486 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 106R01486 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r01486-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01486 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €97,50).

Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 106R01486 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01486 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je de meest gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene afdrukproblemen bij de Xerox 106R01486 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01486 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €80,58 excl. btw (dat is €97,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack wenst kost het ongeveer €195,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 106R01486 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €48,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Xerox 106R01486 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R01486 alternatief kiezen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De kostprijs is interessanter en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01486 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Ter controle test je uit of de nagevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie