bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059168 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44059168 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste aanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel OKI 44059168 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Denk dan aan merkproducten van OKI. Velerlei shops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en bol.com faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€59,50
Huismerk vanafprijs€29,75
FabrikantOKI
ProductOKI 44059168 toner zwart
Productcode44059168
Kleurzwart
Printomvang7.000 prints
EAN-nummer5031713052654

Goedkoopste OKI 44059168 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44059168 toner is 7.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inkclub of Staples zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de basis voorzien ze ook in een goed huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via verkopers als inktcartridge store en Inktbaas.nl.
  • Originele 44059168 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €59,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
  • Via onze website vergelijk je geschikte inktshops waar je goedkope 44059168 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44059168 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €65,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €59,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €29,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44059168 toner zwart originele inkt€59,50
OKI 44059168 toner zwart multipack (merk toners)€119,00
OKI 44059168 toner zwart huismerk inkt * €29,75
OKI 44059168 toner zwart huismerk duopack * €59,50
Overzicht met prijzen van de 44059168 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 44059168 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de retail. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Blokker, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
oki-44059168-zwart-black-toner

Originele zwarte 44059168 inkt van OKI kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 44059168 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI geven de mooiste prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €59,50).

OKI 44059168 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 44059168 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 44059168 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
  • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Een minpunt van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je de meest voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Zet de printer uit, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende afdrukproblemen bij de OKI 44059168 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de OKI 44059168 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 44059168 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €49,17 excl. btw (dat is €59,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €119,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 44059168 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €29,75) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een OKI 44059168 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 44059168 alternatief bestellen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 44059168 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het patroon in elkaar zetten. Als check controleer je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie