bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43502002 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 43502002 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende shops voor extra goedkope toners. De OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Veel inktaanbieders zoals Office Centre & Inkclub hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€112,50
Huismerk tarieven€56,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit
Productcode43502002
Kleurcodezwart
Intensiteit7.000 prints
EAN-code5031713035435

Goedkoopste OKI 43502002 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43502002 toner is 7.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Printabout.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Dikwijls verkopen ze ook een goed huismerk.

  • Inkt deals schaf jij aan via aanbieders zoals 112supplies & Printabout.nl.
  • Originele 43502002 inkt toners haal je in huis vanaf €112,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a snelle modus) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Calibri.
  • Via onze website vind je de directe links naar de betrouwbaarste aanbieders waar je eenvoudig 43502002 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €123,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €112,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €56,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€112,50
OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€225,00
OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €56,25
OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €112,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 43502002 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gelijk OKI 43502002 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Belangrijk: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Handyman, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-43502002-zwart-black-toner

Originele zwarte 43502002 inkt van OKI bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutcodes. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €112,50).

OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 43502002 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43502002 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel staan gangbare inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende afdrukproblemen m.b.t. OKI 43502002 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 43502002 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €92,98 excl. de btw (dat maakt €112,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €225,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 43502002 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €56,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het lipje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het OKI 43502002 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 43502002 alternatief gebruiken is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel oplossen.

Hoe werkt de OKI 43502002 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het patroon in elkaar zetten. Tenslotte achterhaal je of de gekloonde OKI inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie