bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004168 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 09004168 inkt toner? Op deze webpagina bekijk je erkende verkopers voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 09004168 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal aanbieders als o.a. Totaalinkt.shop & Inktwereld.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€115,50
Huismerk vanafprijs€57,75
LeverancierOKI
TypeOKI 09004168 toner zwart
Productnummer9004168
Kleurcodezwart
Effectiviteit6.000 prints
EAN-code5031713926221

Goedkoopste OKI 09004168 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 9004168 toner is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. printershop of Staples zijn suggesties waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk voeren ze ook een interessant huismerk.

  • De beste inkt is verkrijgbaar via aanbieders als coolblue.nl en Paradigit.
  • Originele 9004168 inkt toners koop je vanaf €115,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
  • Via onze website vind je de directe links naar de betrouwbaarste aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 9004168 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 09004168 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €127,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €115,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €57,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 09004168 toner zwart originele inkt€115,50
OKI 09004168 toner zwart multipack (merk toners)€231,00
OKI 09004168 toner zwart huismerk inkt * €57,75
OKI 09004168 toner zwart huismerk duopack * €115,50
Prijslijst van de 9004168 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 09004168 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als in de retail. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden meestal een heel behoorlijk huismerk.

  • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Bruna, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Coolblue, Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
oki-09004168-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004168 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 09004168 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €115,50).

OKI 09004168 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van derden. Het 9004168 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 09004168 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het stukje tape goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet de printer uit, onttrek de toner en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte afdrukproblemen aangaande OKI 09004168 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de OKI 09004168 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 09004168 met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €95,45 excl. btw (€115,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €231,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 9004168 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €57,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een OKI 09004168 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 9004168 alternatief kiezen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. Het tarief is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal snel herstellen.

Hoe kan ik snel de OKI 09004168 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding check je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie