bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46471103 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 46471103 inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printwinkels voor betaalbare toners. De OKI 46471103 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van OKI. Veel verkopers zoals bijvoorbeeld Handyman.nl & Inkt.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€209,50
Huismerk tarieven€104,75
FabrikantOKI
ArtikelOKI 46471103 toner cyaan
Productcode46471103
Kleur omschrijvingcyaan
Capaciteit7.000 prints
EAN-nummer5031713067078

Goedkoopste OKI 46471103 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 46471103 toner is 7.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store en Staples zijn suggesties voor het kopen van originele OKI toners. Ze hebben over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij verkopers zoals Inkclub en Office Centre.
  • Originele 46471103 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €209,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel printen) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Times New Roman.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar betrouwbare webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 46471103 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 46471103 toner cyaan vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €230,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €209,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €104,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 46471103 toner cyaan originele inkt€209,50
OKI 46471103 toner cyaan multipack (merk toners)€419,00
OKI 46471103 toner cyaan huismerk inkt * €104,75
OKI 46471103 toner cyaan huismerk duopack * €209,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 46471103 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Direkt OKI 46471103 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en leveren tevens een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de regio: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
  • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-46471103-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46471103 inkt van OKI bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 46471103 toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €209,50).

OKI 46471103 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 46471103 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je met name let op de prijs.

  • OKI 46471103 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte printproblemen met de OKI 46471103 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 46471103 toner cyaan toner?
De kostprijs van een OKI 46471103 met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €173,14 excl. btw (dat betekent €209,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je zo’n €419,00. Met een huismerk toner met het serienummer 46471103 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €104,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een OKI 46471103 toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 46471103 alternatief bestellen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 46471103 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Aansluitend test je of de budget OKI inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie