bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43979202 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 43979202 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met goede inktshops voor spotgoedkope toners. Artikel OKI 43979202 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van OKI. Velerlei webshops als o.a. Inkt-bestellen.nl en Inkt.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€112,50
Huismerk prijs€56,25
FabrikantOKI
ProductOKI 43979202 toner zwart
Productcode43979202
Kleurcodezwart
Printcapaciteit7.000 prints
EAN5031713042358

Goedkoopste OKI 43979202 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43979202 toner is 7.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven advies / service. Doorgaans hebben zij ook een goedkoop huismerk.

  • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webwinkels zoals Inkclub & Vikingdirect.nl.
  • Originele 43979202 inkt toners kosten je ongeveer €112,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a beperkte kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de meest populaire winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 43979202 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 43979202 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €123,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €112,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €56,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43979202 toner zwart originele inkt€112,50
OKI 43979202 toner zwart multipack (merk toners)€225,00
OKI 43979202 toner zwart huismerk inkt * €56,25
OKI 43979202 toner zwart huismerk duopack * €112,50
Geschatte prijzen van de 43979202 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Gelijk OKI 43979202 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Onze tip: shop bij een internet printshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
  • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Populaire inktwebshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-43979202-zwart-black-toner

Originele zwarte 43979202 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 43979202 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door OKI en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • De negatieve kant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €112,50).

OKI 43979202 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 43979202 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43979202 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende problemen met de OKI 43979202 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 43979202 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de OKI 43979202 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €92,98 excl. btw (dat is €112,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €225,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 43979202 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €56,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 43979202 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 43979202 alternatief inkopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je meestal snel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 43979202 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen werk je met een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf check je of de nagevulde OKI inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie