bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 72 C9401A grijs / grey cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 72 C9401A inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste verkooppunten voor betaalbare cartridges. Artikel HP 72 C9401A met de kleur grijs (grey) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Diverse webshops als o.a. Alleeninkt.nl of Go4inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€45,50
Huismerk tarieven€22,75
MerkHP
ModelHP 72 C9401A
ArtikelnummerC9401A
Kleur omschrijvinggrijs
Volume (ml)69 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0808736779722

Goedkoopste HP 72 C9401A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C9401A cartridge is 69 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk voeren ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij webwinkels als replacedirect of printerinktshop.nl.
 • Originele C9401A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €45,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar de beste winkels waar je snel en simpel C9401A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 72 C9401A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze grijze inktcartridge heeft een adviesprijs van €50,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €45,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €22,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 72 C9401A originele inkt€45,50
HP 72 C9401A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 72 C9401A huismerk inkt * €22,75
HP 72 C9401A huismerk duopack * €45,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C9401A cartridge (grey) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 72 C9401A inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als in de retail. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-72-c9401a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze C9401A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 72 C9401A originele grijze inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €45,50).

HP 72 C9401A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het C9401A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 72 C9401A grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze grijs inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bekijk je de meest voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer uit, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare issues bij de HP 72 C9401A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de HP 72 C9401A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 72 C9401A met de kleur grijs (grey) cartridge is gewoonlijk €37,60 excl. de btw (dat is €45,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €91,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer C9401A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €22,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 72 C9401A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C9401A alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 72 C9401A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de grijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte test je uit of de nieuwe HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie