bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V72A grijs / grey cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 730 P2V72A inktcartridge? Op deze website vergelijk je de meest bekende inktaanbieders voor voordelige cartridges. Artikel HP 730 P2V72A met de kleur grijs (grey) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van HP. Velerlei leveranciers als bijv. Goedkoopprinten.nl & coolblue.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
MerkHP
ModelHP 730 P2V72A
ArtikelcodeP2V72A
Kleur beschrijvinggrijs
Volume (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0190781771302

Goedkoopste HP 730 P2V72A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de P2V72A cartridge is 300 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Officesavers en Printabout.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webwinkels zoals Inkt.nl & inktknaller.nl.
 • Originele P2V72A inktcartridges koop je vanaf €142,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Garamond.
 • Via onze website klik je direct door naar de populairste shops waar je goedkope P2V72A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 730 P2V72A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke grijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €142,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €71,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 730 P2V72A originele inkt€142,50
HP 730 P2V72A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 730 P2V72A huismerk inkt * €71,25
HP 730 P2V72A huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de P2V72A cartridge (grey) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 730 P2V72A inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Bol.com, Blokker, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-730-p2v72a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze P2V72A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 730 P2V72A originele grijze inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €142,50).

HP 730 P2V72A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het P2V72A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 730 P2V72A grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de grijs inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende problemen bij de HP 730 P2V72A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 730 P2V72A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 730 P2V72A bedoeld voor de kleur grijs (grey) cartridge is standaard zo’n €117,77 excl. btw (dat betekent €142,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code P2V72A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €71,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het HP 730 P2V72A huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk P2V72A alternatief gebruiken is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de HP 730 P2V72A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de grijze inkt in het inktpatroon. Nu kan je het product in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie