bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP PSC 2575XI

Direct inkt voor de HP PSC 2575XI bestellen en gratis laten bezorgen? Met behulp van onze inktvergelijker vind je de goedkoopste webshops en forse kortingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Zodoende vergelijk je snel goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en natuurlijk zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een psc 2575xi in februari 2023. Tevens lees je op deze website printer bespaartips, specificaties inzake namaak inkt & technische specificaties.

 • Inktcartridges kan je bestellen vanaf €15,25.
 • Beschikbare kleuren voor de psc 2575xi: Geel (Yellow), Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Maak een keuze uit klooninkt of originele inkt van HP.
 • Budget inkt is financieel interessanter en is volledig gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 65%.
 • Een populair item is de HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel.
 • Aanbeveling: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Vind de goedkoopste inkt voor HP PSC 2575XI | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt is goed voor een psc 2575xi? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt voordelen + nadelen | Bekijk de veelgestelde vragen

MerkHP
Printerseriepsc
Modelnummer2575xi
Type printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
Vanafprijs €€€

Goedkoopste HP PSC 2575XI printerinkt bestellen (februari 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een printje in zwart wit kost je om en nabij de een paar cent en in kleur gemiddeld €0,10 – €0,12 voor een print. Door te kiezen voor de goedkoopste HP PSC 2575XI cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. De lokale computerwinkel bezoeken om nieuwe inkt te kopen is in de regel erg duur. Je kunt veel geld besparen als je het online koopt. Dit blijkt keer op keer uit de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit zien we vooral bij HP originele merkcartridges en merktoners. In het bijgesloten overzicht check je erkende webshopswaar je op een gebruiksvriendelijke manier gemakkelijk jouw patronen kunt kopen. Per leverancier zie je of ze navulbare inkt of ook originele a-merk producten leveren.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een gunstig tarief met de psc 2575xi? Hierna bekijk je de beste tips & tricks om nog voordeliger te printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De kwaliteit is uitstekend en bespaart tot wel 60%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kleureninkt is duur.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Bij het printen kan je kiezen voor opties als printen in concept. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Calibri.
 • Print dubbelzijdig. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de stekker uit de printer wanneer deze niet wordt gebruikt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt moet ik hebben voor de psc 2575xi?

Krijg je een seintje dat de inktvoorraad op is? Goed om te weten: Inkt indicatoren kun je vaak nog wel even negeren. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en zet deze er pas in wanneer de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP PSC 2575XI noemen we ook wel een inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Check eerst welke kleur vervangen moet worden. Daarna check je welk product past. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer of fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Google op het specifieke printernummer. Zoals 2575xi uit de serie psc van het merk HP.
 3. Doorzoek de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij diverse online aanbieders als printershop en Totaalinkt.shop kan je ook huismerk-inkt vinden. Deze zijn scherp geprijsd en hebben meer volume (inhoud). Een uitgebreidere uitleg lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP PSC 2575XI CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Verkeersblauw en RAL 5010.
HP PSC 2575XI MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Verkeerspurper of RAL 3009.
HP PSC 2575XI YellowGeelGele inkt voor kleuren als Meloengeel en RAL 1016.
HP PSC 2575XI Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de psc 2575xi.

Relevante cartridges voor een psc 2575xi.
We hebben diverse gedetecteerd die in jouw printer passen.

 1. HP 56 XL + HP 57 XL multipack
 2. HP 56 XL Zwart
 3. HP 57 XL Kleur


Voordelige HP PSC 2575XI cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan kan je beginnen met de cartridge te verversen. Hieronder plaatsen we een opsomming met alle benodigde informatie.

Uitleg cartridges psc 2575xi vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De printer of PC vertelt je welke kleur(en) vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge uit de printer halen

  Open het middengedeelte van de printer en haal de oude patronen uit het device. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Verwijder het label zoals je kunt lezen op het doosje.

 4. Nieuwe inktcartridge plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Zorg dat deze goed bevestigd zit en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Installeren

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Indien je dit op de juiste manier hebt gedaan wordt het actuele inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP PSC 2575XI

Beste HP PSC 2575XI huismerk printerinkt kopen

De inkt (bijna) op van jouw psc 2575xi? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, heeft een lager vulpercentage en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als inkt van het merk zelf.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die worden geïnspecteerd en schoongemaakt en opnieuw worden gevuld. Dit wordt geregeld door derde partijen en de prijs is erg concurrerend. Namaak inkt is doorgaans 100% gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen er nog wel eens aan schort. Printen is dus een stuk goedkoper. De kwaliteit van een printje is vrijwel hetzelfde als originele inkt. 

Problemen bij het gebruiken van een huismerk cartridge
In enkele gevallen laat de printer een foutmelding zien bij het plaatsen van imitatie inkt. Dat komt omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Dit type storing wegklikken en doorgaan met printen. Werkt dit niet? In dat geval vind je in de bijgaande opsomming nog een aantal tips.

 1. Begin met kijken of je de geschikte huismerk cartridge hebt liggen. Schrijf het modelnummer op en kijk of deze strookt met het nummer in de gebruikershandleiding.
 2. Haal de printer even van het net. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Bij een nieuwe printer moet je vaak eerst een afdruk maken met originele inkt. Als je dat gedaan hebt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

Veelgestelde vragen en problemen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Meerdere printers weigeren zwart-wit te printen als een kleurenpatroon ontbreekt. Dit is frustrerend. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Stel de printer allereerst in op puur zwart-wit printing. Heeft je printer die keuze niet? Plak ondoorzichtige plakband op het plastic venstertje van de lege HP PSC 2575XI cartridge.

Hoe werkt het inkt reinigen met de psc 2575xi?
Het gros van de printers passen zelf een reinigingsprogramma toe om de printkop in goede conditie te houden. Op deze manier komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Zo nu en dan uw HP cartridges even nakijken en schoonmaken is ook een goed idee. Je product geeft zelf aan als het nodig is om te reinigen. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP PSC 2575XI hervullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare items in voorraad. We hebben het hier over hervulbare cartridges / toners die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Tevens kan je het hervullen ook uitbesteden aan specialisten die hierin gespecialiseerd zijn. Deze specialisten geven goedkope huismerken en dus niet originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een psc 2575xi?
Jouw all-in-one printer op de juiste manier installeren is sinds enkele jaren kinderspel. Over het algemeen detecteert jouw Mac of windows laptop de printer direct na het aansluiten. Denk wel aan de meegeleverde printersoftware. De meest recente versie vind je op het informatieportaal van HP. De meest actuele printer drivers die werken met de psc 2575xi staan op de website van HP. Op de update- en service pagina vind je tevens relevante informatie zoals instructies, de juiste instellingen en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de psc 2575xi?
Een printerstoring is ergerlijk en komt altijd als je net iets belangrijks moet printen. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Dergelijke foutmeldingen worden verder toegelicht via officiële platformen en via supportmedewerkers. Vervelende HP PSC 2575XI storingen zijn; geen inkt, reiniging, geen wifi, printkop fout, vastgelopen papier, wil niet printen, wil niet scannen, slecht leesbare tekst, langzaam, cartridgeprobleem.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De nieuwste HP printers en scanners werken met Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dat wil zeggen dat je ook kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De psc 2575xi WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Daarnaast kan je eenvoudig een document of mail printen met smartphone apps of tablet (iPad).

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
De laatste jaren zien we verschillende fabrikanten waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Je krijgt dan elke 8 weken, 4 keer per jaar of wanneer het inktpatroon bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Op die manier heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en kun jij ervan op aan dat de printer je niet laat zitten. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (15 prints per maand) tot wat duurdere contracten (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie