bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 84 C5017A licht cyaan / licht blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 84 C5017A inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de populairste aanbieders voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 84 C5017A met kleur licht cyaan (licht blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer inktwebshops als bijvoorbeeld Staples en Inktwereld.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€45,50
Huismerk tarieven€22,75
MerkHP
ArtikelHP 84 C5017A
SerienummerC5017A
Kleurcodelicht cyaan
Hoeveelheid (ml)69 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0725184651588

Goedkoopste HP 84 C5017A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C5017A cartridge is 69 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt en Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als 123inkt of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C5017A inktcartridges haal je in huis vanaf €45,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar betrouwbare aanbieders waar je goedkope C5017A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 84 C5017A licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €50,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €45,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €22,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 84 C5017A originele inkt€45,50
HP 84 C5017A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 84 C5017A huismerk inkt * €22,75
HP 84 C5017A huismerk duopack * €45,50
Prijstabel voor de C5017A cartridge (licht blauw) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP 84 C5017A inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-84-c5017a-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C5017A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 84 C5017A originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €45,50).

HP 84 C5017A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C5017A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 84 C5017A licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder zie je alledaagse issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je de beschermingstape weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante issues bij de HP 84 C5017A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 84 C5017A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 84 C5017A met kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is om en nabij de €37,60 excl. btw (€45,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €91,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C5017A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €22,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plasticje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop.

Is het HP 84 C5017A huismerk alternatief slim?
Het huismerk C5017A alternatief bestellen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. Het tarief is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de HP 84 C5017A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles in elkaar klikken. Nadien achterhaal je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie